داود باشا تجنن اكله عربيه
--------------------------------------------------------------------------------
المكونات:
نص كيلو لحمه مفرومه
بصله مبشوره ناعم
فنجان صغير بقسماط ناعم
حزمه شبت صغيره
ملح وفلفل
وممكن اضافه شويه من زيت الزيتون
مكونات الصلصه :-
بصله مبشوره ناعم
ملح وفلفل
علبه معجون طماطم صغيره
الطريقه:
تخلط كل المقادير مع بعضها جيدا ثم ترص فى صينيه غير مدهونه على شكل كور وتدخل الفرن مدة تلت ساعه
أونص ساعه تقريبا طبعا تكونى محضره الصلصه بتاعتها وهى حمرى البصله لحد ماتصفر وبعدين تحطى
معجون الطماطم وتتبليها بقليل من الملح والفلفل لحد ماتتسبك وتسكبيها على الكفته ثم ضعيها شويه على
عين البوتاجاز تاخد غلوتين وبالهنا والشفا واعملى جنبها شويه أرز أبيض من دون شعيريه
--------------------------------------------------------------------------------
المكونات:
نص كيلو لحمه مفرومه
بصله مبشوره ناعم
فنجان صغير بقسماط ناعم
حزمه شبت صغيره
ملح وفلفل
وممكن اضافه شويه من زيت الزيتون
مكونات الصلصه :-
بصله مبشوره ناعم
ملح وفلفل
علبه معجون طماطم صغيره
الطريقه:
تخلط كل المقادير مع بعضها جيدا ثم ترص فى صينيه غير مدهونه على شكل كور وتدخل الفرن مدة تلت ساعه
أونص ساعه تقريبا طبعا تكونى محضره الصلصه بتاعتها وهى حمرى البصله لحد ماتصفر وبعدين تحطى
معجون الطماطم وتتبليها بقليل من الملح والفلفل لحد ماتتسبك وتسكبيها على الكفته ثم ضعيها شويه على
عين البوتاجاز تاخد غلوتين وبالهنا والشفا واعملى جنبها شويه أرز أبيض من دون شعيريه
صحتان وعافيه عقلبكم